Siirry sisältöön
Etusivu » Artikkelit » ILMOITTAUDU MUKAAN: Sähköinen taloushallinto – Asiakastilaisuus verkossa
Satakunnan Yritystili Oy – Sähköinen taloushallinto – Asiakastilaisuus verkossa – Ilmoittaudu mukaan

ILMOITTAUDU MUKAAN: Sähköinen taloushallinto – Asiakastilaisuus verkossa

Tervetuloa verkossa järjestettävään tilaisuuteen, jossa esittelyssä sähköinen taloushallinto. Älä tuhlaa enää aikaasi paperilaskujen pyörittelyyn vaan keskity olennaiseen: yrittämiseen! Jo noin puolet asiakkaistamme käyttää Procountor Taloushallinto -ohjelmistoa.

Haluatko…
✅nostaa yrityksesi taloudenhallinnan uudelle tasolle?
✅tehdä liiketoiminnan tärkeät päätökset reaaliaikaisten talouslukujen avulla ja saada kattavat raportit ja ammattilaisten vinkit niiden tulkintaan?
✅säästää aikaasi ja tehostaa toimintaasi taloudenhallinnan saralla?
➡️Nyt siihen on loistava tilaisuus!

Tervetuloa tiistaina 27.9. verkossa järjestettävään asiakastilaisuuteemme, jossa esittelyssä sähköinen taloushallinto-ohjelmisto Procountor

Me Satakunnan Yritystilissä haluamme helpottaa yrittäjän arkea ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi etänä verkkoympäristössä järjestettävään asiakastilaisuuteen, jossa tutustutaan tarkemmin tilitoimiston ja yrittäjän yhteiskäyttöiseen Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon.

Tilaisuus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Aika:
tiistaina 27.9. klo 15:00–16:00

Ohjelma:
• Tervetuloa / Miia Hietanen, Satakunnan Yritystili Oy
• Sähköinen taloushallinto – Esittely ja edut / Mari Parviainen, Accountor Finago Oy
• Kysymyksiä ja verkostoitumista

Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen:

Ilmoittauduttuasi tilaisuuteen, saat linkin jonka kautta pääset osallistumaan etänä oman tietokoneesi tai älypuhelimesi kautta verkossa järjestettävään webinaariin.

Lämpimästi tervetuloa!

 

***

Me Satakunnan Yritystilissä olemme yrittäjän kumppani, jolle tärkeintä on asiakasyritysten menestyminen. Kun asiakkaamme menestyy, me iloitsemme. Olemme kumppani, joka tuntee asiakasyrityksensä toimialan, neuvoo ja sparraa. Tämä onnistuu sitoutuneen henkilöstömme ja laadukkaiden työvälineiden ansiosta.

Auttaaksemme asiakkaitamme menestymään, tarjoamme reaaliaikaisempaa taloushallinnon palvelua Procountor Taloushallinto -ohjelmistolla, joka on tilitoimiston ja yrityksen helppo, yhteiskäyttöinen järjestelmä.
Yrittäjänä näet Procountorista liiketoimintasi kokonaisuuden nopeasti yhdellä silmäyksellä, kun mm. ostolaskut, myyntilaskut, palkat ja kirjanpito ovat samassa, yhteiskäyttöisessä järjestelmässä. Procountor sähköinen taloushallinto toimii pilvipalveluna, joten se on käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Pääset myös eroon kuittirumbasta. Kuvaat kuitit helposti Mini-applikaatiolla, ja ne siirtyvät suoraan Procountoriin.

Lue lisää sähköisestä taloushallinto-ohjelmistosta Procountorin esittelysivulta.

Ole rohkeasti yhteydessä kirjanpitäjääsi, jos sinulla herää kysymyksiä tai olet kiinnostunut aloittamaan kokeilun ja käyttöönoton.

Etkö vielä ole asiakkaamme? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous