Siirry sisältöön
Etusivu » Artikkelit » TIEDOTE: Satakunnan Yritystili Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Timo Juusela
Satakunnan Yritystili Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Timo Juusela. Hän aloittaa tehtävässään maanantaina 22.7.2024.

TIEDOTE: Satakunnan Yritystili Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Timo Juusela

ASIAKASTIEDOTE SATAKUNNAN YRITYSTILI OY:N ASIAKKAILLE 8.7.2024

Satakunnan Yritystili Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Timo Juusela

Satakunnan Yritystilissä on ollut käynnissä toimitusjohtajan rekrytointi. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Timo Juusela. Hän aloittaa tehtävässään maanantaina 22.7.2024.

Timolla on vahva kokemus eri tehtävistä muun muassa tilintarkastusyhteisössä sekä tilitoimistossa. Ennen toimitusjohtajan tehtävään siirtymistä hän on toiminut yrittäjänä finanssiteknologian alalla.

– Tehtävässä houkutteli mahdollisuus jakaa omaa kokemustani ja osaamistani satakuntalaisten yritysten käyttöön. Pystyn yhteistyössä tulevan tiimini kanssa tukemaan ja auttamaan yrittäjiä monin eri tavoin. Satakunnan Yritystilissä on tehty hyvää työtä, ja näin on myös jatkossa, Timo Juusela kertoo.

Satakunnan Yritystili Oy on auktorisoitu, vakaa ja menestynyt tilitoimisto. Seuraamme tarkasti toimintaympäristön muutoksia ja kehitämme vastaisuudessakin toimintojamme ja prosessejamme asiakaslähtöisesti.

Satakunnan Yritystilin nykyinen toimitusjohtaja Miia Hietanen on tavoitettavissa heinäkuun loppuun asti. Elokuussa Miia siirtyy varmistamaan, että jatkossakin Suomesta löytyy osaavia taloushallintoalan tekijöitä, kun hän aloittaa taloushallinnon lehtorina Satakunnan ammattikorkeakoulussa.

 

Yhteistyöterveisin

Satakunnan Yritystili Oy

 

Lisätietoja:

– Miia Hietanen | p. 050 3129306 | miia.hietanen(at)satakunnanyritystili.fi

– Timo Juusela | p. 040 525 0660 | timo.juusela(at)satakunnanyritystili.fi (22.7. alkaen)

 

***

Satakunnan Yritystili Oy on Satakunnan alueella toimiva auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry. Satakunnan Yritystili Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.