Siirry sisältöön
Kuvituskuva_8
otsikkokuva
Etusivu » Palkkahallinto

Palkkahallinto

Palkanlaskentapalvelumme kattaa kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja palkkahallinnon. Palkanlaskentapalvelun laajuus ja sisältö sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Palvelu tarjotaan asiakkaan lähtökohdista ja se mukautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme yrityksellesi nimetyn palkka-asiantuntijan ja turvalliset varahenkilöjärjestelyt asiantuntijatiimistämme. Vastaamme palkkojen laskennasta, viranomaisilmoituksista sekä hoidamme maksatuksen ja raportoinnin. Autamme Sinua sovellettavan työehtosopimuksen tulkinnassa. Olemme tukenasi myös asioinnissa eläkevakuutus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Myös sopimusoikeudelliset asiat onnistuvat kauttamme. Tämä vaatii eritysosaamista, jota on jatkuvasti päivitettävä lakien ja työehtosopimusten muuttuessa. Tarvittava osaaminen on aina käytettävissäsi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme

Kirsi Salminen

Kirsi Salminen

palkka- ja työsuhdeasiantuntija, PHT044 538 7190

Tulorekisteri muuttaa palkanlaskentaa

Kirjoittajalta Miia Hietanen | 13.11.2018

Tammikuusta lähtien henkilöiden palkat, ansiotulot sekä matkakustannusten korvaukset on ilmoitettava viipymättä ja yksityiskohtaisesti tulorekisteriin, jotta lain tuomat velvoitteet voidaan täyttää.…

Lue lisää